Sjuan

Starttid TV-Program
Visa redan sända program
10:55
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

11:20
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

11:50
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2015. Amber hävdar att hennes mamma Julie var en dålig förälder. Hon kräver en ursäkt för de år av fysisk och känslomässigt lidande som hon påstår sig ha blivit utsatt för. Julie förnekar alla hennes anklagelser och kan inte förstå varför Amber inte låter henne träffa sina barnbarn. 21/6.

12:45
Hem till salu

Brittisk livsstilsserie från 2014. Martin och Lucy besöker ett hus i Hatton i Derby, ett radhus i Twickenham, Middlesex och en lägenhet i Newcastle.

14:00
Barnens sjukhus

Brittisk dokumentärserie från 2010. Om livet på the Royal Manchester Children's hospital i England, som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

14:30
Barnens sjukhus

Brittisk dokumentärserie från 2010. Om livet på the Royal Manchester Children's hospital i England, som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

15:00
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2015. Några bekymrade släktingar till en mobbad tonåring tar lagen i egna händer och det uppstår handgemäng.

15:30
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2015. En kvinna kräver att hennes granne betalar veterinärkostnaderna efter att grannens hundar attackerat hennes dvärgtax. När en kvinna kräver att hennes son flyttar ut ur hennes lägenhet blir han upprörd och skadar hennes egendom.

16:00
Det okända

Svensk ockultserie från 2015. Malmö. Mediet Pierre Hesselbrandt besöker Lotta Ahti och hennes dotter Linnea som varit medvetna om att det spökar i deras lägenhet i Malmö i över 15 år. Men när fenomenen byter karaktär och blir alltmer hotfulla inser de att de behöver hjälp. Pierre kommer snart en obehaglig ande på spåren.

17:00
Det okända

Svensk ockultserie från 2015. Tidaholm. Mediet Birkan Tore åker till Tidaholm där Carina Sandberg och hennes familj tagit över en hästgård. Carina trodde att hon äntligen hittat lugnet efter att ha bytt storstadsstressen mot ett lantligt liv, men snart upptäcker hon att familjen inte är ensamma i huset.

18:00
Det okända

Svensk ockultserie från 2015. Buskåker. Artisten Regina Lund är ett erfaret medium och hon får anledning att visa upp sitt kunnande när hon åker till Buskåkers Gästgivargård. Både personal och gäster har varit med om märkliga fenomen i den gamla 1500-talsgården.

19:00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2015. Melisa hävdar att hennes make Chris är en patologisk lögnare. Hon menar att han ljuger om allt, från småsaker som vad han åt till lunch till rena bedrägerier som när han låtsades vara en pilot. Chris erkänner att han ljugit för Melisa om det mesta, men han tycker att det är hennes fel.

20:00
Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2016. Katten Sotis matte har råkat köra på honom med sin bil och ena bakbenet behövde opereras. Nu är det dags att ta bort hälften av benets stödställning. I Dörby på Öland har byns alla hundar fått rävskabb. Kalle på Skånes djurpark ger de nyfödda vildsvinskultingarna järntillskott.

21:00
Det okända

Svensk ockultserie från 2015. Hästveda. Mediet Pierre Hesselbrandt besöker Joakim och Monica Persson i Hästveda som oroar sig för att det spökar i deras hus. Joakim köpte huset när han bara var 21 år gammal och avfärdade ryktena om att det spökade där. Men så börjar hans fru Monica se och höra varelser som rör sig i huset. 20/6.

22:00
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2005. The innocents. Gruppen oroar sig för en sörjande pappa som vägrar acceptera sin dotters död, särskilt efter att barnpornografi hittats i hans hem.

22:55
Helt hysteriskt

Brittisk komediserie från 2003. Book clubbin'. Edina säger till Saffy att hon vill ha något att göra med bebisen. Saffy är chockad när en barnmorska ger henne en demonstration på hur det är att föda barn. Patsy och Eddy har en bokklubb men Edinas stjärngäst kommer inte.

23:30
Möhippan

Amerikansk romantisk komedi från 2012. Tre vänner ombeds att vara brudtärnor vid ett bröllop för en kompis som de brukade driva med när de gick i skolan. Natten innan bröllopet blir utekvällen lite mer händelserik än de räknat med. Skådespelare: Lizzy Caplan, Isla Fisher, Andrew Rannells, Kirsten Dunst, Rebel Wilson.

Regi: Leslye Headland,

 • Skådespelare:
 • Lizzy Caplan
 • Isla Fisher
 • Andrew Rannells
 • Kirsten Dunst
 • Rebel Wilson
01:15
The wedding video

Brittisk komedi från 2012. Den obotlige slarvern Raif blir ombedd att vara best man på sin brors societetsbröllop. Brudens förnäma familj kommer genast på kant med den oborstade Raif, som bestämmer sig för att producera en film om tillställningen. Skådespelare: Lucy Punch, Robert Webb, Rufus Hound.

Regi: Nigel Cole,

 • Skådespelare:
 • Lucy Punch
 • Robert Webb
 • Rufus Hound
03:10
Tin Cup

Amerikansk komedi från 1996. Roy äger en driving-range i västra Texas, och en dag kommer den vackra dr Molly Griswold för att ta en golf lektion. Roy faller direkt för Molly. Dessvärre är Molly tillsammans med Roys värsta fiende, David Simms. För att få Molly bestämmer sig Tin Cup för att försöka kvala in till US Open. Skådespelare: Don Johnson, Cheech Marin, Rene Russo, Kevin Costner.

Regi: Ron Shelton,

 • Skådespelare:
 • Don Johnson
 • Cheech Marin
 • Rene Russo
 • Kevin Costner
06:00
Jamie Olivers twist

Brittisk matlagningsserie från 2003. Jekka the Herb Lady. Jekka, som brukar sälja örter till Jamie, är i London för att gå på Chelsea flower show. Jamie bestämmer sig för att åka över till henne och laga mat.

06:30
Hem till salu

Brittisk livsstilsserie från 2014. Martin och Lucy besöker ett hus i Hatton i Derby, ett radhus i Twickenham, Middlesex och en lägenhet i Newcastle. 22/6.

07:50
David Roccos ljuva matresa - Amalfi

Italiensk matlagningsserie från 2012. Mozzarella di Bufala. David besöker ett mejeri i Paestum för att lära sig mer om en av Amalfis kulinariska skatter, buffalomozzarella. Han använder sig av den unika osten för att göra en dessert som är perfekt för picknickkorgen.

08:20
David Roccos ljuva matresa - Amalfi

Italiensk matlagningsserie från 2012. Festa di Baldino. David besöker sin gamla vän Baldino på hans familjs restaurang i Scala, för att hjälpa dem att förbereda utsökta rätter med lokala ingredienser åt Baldinos 90-årsdag.

Information om Sjuan

Sjuan FD. TV4 Plus gör tv av dina intressen. Här hittar du dina favoritprogram om mat och vin, design och antikt, hundar, samlevnad, jakt och fiske, båt, trädgård, barn och föräldraskap, motor och övernaturliga händelser. Här finns dagliga nyhetssändningar och mängder av direktsända sportevenemang som spanska fotbollsligan och speedway. Dessutom får du serier, talkshows och ett urval starka utländska kriminalserier.

Sändningstid: Dygnet runt
Språk: Svenska
Sv. Undertexter: Ja
Text-TV: Ja