TV4

Starttid TV-Program
Visa redan sända program
10:00
Malou efter tio

Svenskt aktualitetsprogram från 2017. Malou gästas av Helle Klein och Claes Malmberg som samtalar om solidaritet och sorg. William räddades till livet av sin farbror Daniel som donerade en del av sin lever till honom. Dagens gäst är skådespelaren Jonas Karlsson.

12:00
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Nicola gör en upptäckt. Robert får en idé. Lawrence försöker övertala Ronnie att stanna kvar.

12:30
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Nicola får sin hämnd. Belle och Bailey avslöjar sina nyheter.

13:00
Det stora familjeäventyret

Brittisk realityserie från 2016. Säsongen närmar sig sitt slut och frågan är hur det gått för de som försökt uppfylla sina drömmar utomlands. Dykinstruktören på Marbella funderar på att byta karriär och i Frankrike kämpar ägarna av en bed and breakfast med att få fart på verksamheten.

14:00
Extreme makeover weightloss

Brittisk dokumentärserie från 2012. Bev Pegg. Jessie och hennes team tar sig an sjuksköterskan Beverly Pegg som väger drygt 170 kilo. Frågan är om de lyckas få Beverly att gå ner vikt.

15:00
Bygglov

Svensk inredningsserie från 2017. Familjen Norman behöver hjälp med att göra om ett sovrum och ett förråd till två barnrum, sovrum till föräldrarna, en korridor och ett sovloft. Bygglovstrion tar sig an uppdraget och det blir ingen lätt uppgift att få ihop ytorna.

16:00
Hela England bakar

Brittisk matlagningsserie från 2013. Det är dags för kvartsfinal. Temat är annorlunda mjölsorter och bakverk. Först ska de baka en limpa utan traditionellt vetemjöl. Den tekniska utmaningen går ut på att baka kakan dacquoise som består av maräng, citronkräm och hasselnötspralin. Till sist skapas mjölkfria, vegetabiliska bakverk.

16:55
Äntligen hemma

Svensk inredningsserie från 2009. Martin och Björn fortsätter med köket, Martin sätter upp fotokakel och Björn installerar vitvaror. Lulu åker hem till 14-åriga Ellen som ska flytta ner i källaren i familjens hus och behöver hjälp med inredning av sitt nya rum. Jimmy besöker Formexmässan.

17:55
112 - på liv och död

Svensk realityserie från 2013. Brandförmannen Peter skyndar sig för att snabbt kunna hitta en person som fallit i vattnet. Poliserna Kalle och Martin larmas ut till en brand i ett bostadsområde. Situationen blir kritisk för hjärtläkaren Bengt mitt under en pågående operation. Medverkande: Martin, Bengt, Peter, Kalle.

18:50
Keno

inga Detaljer.

19:15
Sporten

inga Detaljer.

19:20
Väder

inga Detaljer.

19:30
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2016. Sista värden i Göteborg är juristen Johan. Han bjuder på tartar, asiatiska wraps och semiflytande getost. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra göteborgarna som kammar hem veckans vinst.

20:00
Sommar med Ernst

Svensk livsstilsserie från 2017. Ernst bygger en arbetsbänk till det blivande uteköket och gör en duk som inte kan blåsa bort. Han lagar en potatissallad, grillspett och en salsa. Ernst sätter även snickarna Johan och Theo i arbete. Panel, fönster och väggar ska rivas och det ska byggas ett trädäck vid vattnet.

21:00
Victoria

Brittisk dramaserie från 2016. Om den brittiska drottningen Victorias liv. Från hennes kröning när hon bara var 18 år till hennes giftermål med prins Albert. När Victorias farbror kung William IV går bort blir Victoria drottning eftersom han inte har några egna legitima barn.

22:30
Ekonominyheterna

inga Detaljer.

22:35
Sporten

inga Detaljer.

22:50
Väder

inga Detaljer.

23:00
Jagad

Amerikansk actionthriller från 1993. Läkaren Richard Kimble döms för mordet på sin fru trots att han är oskyldig och vet vem mördaren är – en enarmad man. Under en fångtransport lyckas han fly och ger sig själv efter mördaren, med en nitisk delstatssheriff i hälarna. Skådespelare: Tommy Lee Jones, Sela Ward, Harrison Ford.

Regi: Andrew Davis,

 • Skådespelare:
 • Tommy Lee Jones
 • Sela Ward
 • Harrison Ford
01:40
Absolute deception

Amerikansk thriller från 2013. En FBI-agent uppsöker en journalist för att informera henne om att hennes make har blivit mördad samma kväll. Mystiken tätnar när hon berättar att maken har varit död i två år. De två slår sig ihop för att ta reda på vad som egentligen har hänt, deras sökande för dem till Guldkusten i Australien. Skådespelare: Emmanuelle Vaugier, Evert McQueen, Cuba Gooding Jr.

Regi: Brian Trenchard-Smith,

 • Skådespelare:
 • Emmanuelle Vaugier
 • Evert McQueen
 • Cuba Gooding Jr
03:35
The bay

Amerikansk thriller från 2012. En trivsam småstad på USA:s östkust drabbas av en rad mystiska dödsfall. Forskare hittar höga halter av gift i vattnet, men tystas ner. Snart sprider sig ett dödligt virus som förvandlar ortsborna till mordiska galningar. Skådespelare: Stephen Kunken, Frank Deal, Christopher Denham, Nansi Aluka.

Regi: Barry Levinson,

 • Skådespelare:
 • Stephen Kunken
 • Frank Deal
 • Christopher Denham
 • Nansi Aluka
05:20
Brynolf & Ljung - Street magic

Svensk underhållning från 2016. Programledarna Erik och Mackan får besök av Brynolf och Ljung och får lära sig varför man aldrig ska satsa pengar mot en trollkarl. Övriga medverkande är bland andra Gustav Norén, Eric Saade, Oscar Zia, Dan Ekborg, Robert Gustafsson, Molly Pettersson Hammar, Maria Lundqvist och Hanna von Spreti.

05:50
112 - på liv och död

Svensk realityserie från 2013. I Hässleholm har en kvinna uppgett att hon tagit för många sömntabletter och poliserna Johan och Fredric skyndar sig dit. Micke från Brännkyrkas brandstation hjälper en man att komma ut ur sin bil som har voltat. I Broby i Skåne jagar polisen Rolf personer som han vet kör bil utan att ha körkort. 19/6. Medverkande: Micke, Rolf, Johan, Fredric.

06:50
Äntligen hemma

Svensk inredningsserie från 2011. Martin Timell och Björn Christiernsson gör färdigt hallen de påbörjade i förra programmet. Jimmy Schönning tipsar om hur man möblerar ett rum på bästa sätt och visar hur man kan få ett rum att kännas större. Karin Mannerstål gör en anslagstavla. Bosse Rappne odlar frukt och grönsaker i en varmbänk.

Information om TV4

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder program för hela familjen. I tablån finns program om många områden: underhållning, film, svenska och utländska serier, barnprogram, dokumentärer, nyheter och sport.

Sändningstid: Dygnet runt
Språk: Svenska
Sv. undertexter: Ja
Text-TV: Ja