TV4

Starttid TV-Program
Visa redan sända program
10:00
Malou efter tio

Svenskt aktualitetsprogram från 2017. Ivica Zubak och Can Demirtas gästar Malou och pratar om sin film Måste gitt. Simon Sköld ger träningstips. Barnboksförfattaren Ulf Stark pratar om ängslighet och om vad barn tål att läsa om.

12:00
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Sökandet efter Belle tar en ny vändning. Priya kämpar för att rädda sitt äktenskap.

12:30
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Belle är desperat. Moira är i upplösningstillstånd. Priyas oro blir allt värre.

13:00
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth väntar med spänning på leveransen av ett nytt möblemang. Att ett exakt likadant står på det kungliga slottet Sandringham är Hyacinth inte sen med att berätta för alla.

13:35
Judge Rinder

Brittisk realityserie från 2015. Lynn v Charlie. Några grannar bråkar om lånade juveler som inte lämnats tillbaka. En hyresgäst vill ha nedsatt hyra för den period varmvattenberedaren var trasig.

14:35
Unga föräldrar

Svensk dokumentärserie från 2015. Det knakar i fogarna hemma hos Fanny och Pontus. Att hålla ihop relationen när man är unga föräldrar är inte det lättaste. Linn, Tomas och Amy går på kalas. Fanny och Anton visar upp nyfödda dottern Wilda för sina vänner. Sindy och Lucy som är i USA går och shoppar med Sindys mamma.

14:55
Bygglov

Svensk inredningsserie från 2014. Systrarna Jenny och Maria med familjer har flyttat ihop i en villa i Skara. Efter att de renoverat hela huset fanns ingen ork kvar att sig an den gamla torkvinden på gården. Men nu får de hjälp av Bygglovstrion som skapar en festvåning där gammalt och nytt blandas.

15:55
Hela England bakar

Brittisk matlagningsserie från 2010. I Kent bakar de sex tävlande bröd under övervakning av Mary Berry och Paul Hollywood.

16:55
Äntligen hemma

Svensk inredningsserie från 2007. Isabelle och Martin gör om ett trist rum hemma hos Kaio och Agneta som vill ha det mera umgängesvänligt. Isabelle fixar bland annat två olika avdelningar i rummet, en barhörna och en discodel. Lulu och Björn beger sig hem till Camilla som vuxit ur sitt gamla flickrum.

17:50
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2012. Polisen Martin jagar berusade bilförare i Kristianstad. Brandmannen Mattias åker ut till en trafikolycka. Petra skyndar sig till en kvinna i Eksjö som har svåra bröstsmärtor.

18:25
Lotto, Joker och Drömvinsten

Dagens lotto- och jokerdragningar.

18:35
112 - på liv och död, forts

Svensk dokumentärserie från 2012. 112 – på liv och död. Polisen Martin jagar berusade bilförare i Kristianstad. Brandmannen Mattias åker ut till en trafikolycka. Petra skyndar sig till en kvinna i Eksjö som har svåra bröstsmärtor.

18:50
Keno

inga Detaljer.

19:00
Nyheterna

inga Detaljer.

19:15
Sporten

inga Detaljer.

19:20
Väder

inga Detaljer.

19:30
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Tredje värden i Halmstad är språkläraren Houda. Hon serverar gästerna zucchinisoppa med parmesan, marockansk oxtagine som serveras med valnötter och aprikoser. Som avslutning på måltiden blir det en saffranspannacotta.

20:00
Sveriges yngsta mästerkock

Svensk matlagningsserie från 2017. Småkockarna ska laga lunch på en brandstation till hungriga brandmän. På menyn står tandoorikyckling och det gäller att bli klar i tid. Det lag som lyckas bäst sitter säkert till nästa vecka medan det andra laget får i uppgift att laga en dessert med exotiska frukter.

21:00
Rebecka Martinsson

Svensk kriminaldramaserie från 2016. Till offer åt Molok, del 2. Rebecka lämnar sitt jobb som förundersökningsledare i mordutredningen i vredesmod. Men i stället för att förbered att flytta till Stockholm börjar hon driva en egen utredning. Hon gräver vidare i offrets historia och det tycks vila en förbannelse över släkten.

22:00
Nyheterna

inga Detaljer.

22:30
Ekonominyheterna

inga Detaljer.

22:35
Sporten

inga Detaljer.

22:50
Väder

inga Detaljer.

23:00
Hawaii five-0

Amerikansk kriminalserie från 2011. Pu'olo (The package). McGarrett och hans team undersöker en budbil som kapats och inser att det handlar om smuggelgods. Spåren leder dem till en man som förfalskar pass. Samtidigt får McGarret chockerande nyheter om Joe White. Danny får agera barnmorska när hans före detta fru får värkar.

23:55
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2005. The road home. Teamet letar efter 18-årige Branston Parker, och får veta att 15-årige Matt Jameson har stulit sin före detta lagkamrats identitet. Detta för att kunna jobba och försörja sina tre yngre syskon. Sam misstänker att Martin missbrukar droger igen, och konfronterar honom.

00:50
Gotham

Amerikansk thrillerserie från 2015. Gordon och Bullock spårar en person som dödar korrupta invånare genom att knyta fast dem i väderballonger. Oswald Cobblepot återvänder till Gotham och får jobb hos en viktig person i den undre världen.

01:50
The lottery

Amerikansk sci-fi serie från 2014. Greater Good. Vanessa, Darius och president Westwood hanterar gisslankrisen. Alison och hennes laboratorieassistent James Lynch upptäcker något märkligt när de undersöker Kyle. Världen reagerar på nyheten om lotteriet.

02:45
Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2016. Musketörerna kämpar för att återställa ordningen i Paris efter att Grimaud och Feron iscensätter en rymning som sätter en mordisk galning på fri fot.

03:55
Revolution

Amerikansk äventyrsserie från 2012. Home. Miles och trupperna från Georgia Federation är framgångsrika, men Monroe hotar med att döda alla invånare i deras hemstad om inte Miles ger sig. Under tiden reser Rachel och Aaron västerut, och när de kommer fram till La Grange i Missouri träffar Aaron en gammal bekant.

04:50
Forever

Amerikansk science fiction serie från 2014. The last death of Henry Morgan. Henry och Jo undersöker mordet på en museiarbetare. Spåren pekar mot en försvunnen antik dolk som inte bara tog livet av Julius Caesar utan även Adam. Henrys och Adams kraftmätning närmar sig sitt slut och resultatet kan bli ödesdigert.

Information om TV4

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder program för hela familjen. I tablån finns program om många områden: underhållning, film, svenska och utländska serier, barnprogram, dokumentärer, nyheter och sport.

Sändningstid: Dygnet runt
Språk: Svenska
Sv. undertexter: Ja
Text-TV: Ja